jelenleg a ezt a lapot nézi: babúszás.net -> helyszínek -> budapesti helyszínek

Helyszínek - BudapestÚj helyszínünk nyílt Ürömön:

Nagyobb térképre váltás


Vízimanó Családi Klub - Baba és Gyermekuszoda.

- Kellemes vízhőfokú (32-33 C) 4x8 méteres medence csak kisbabásoknak és ovis úszásoktatásra fenntartava
- Foglalkozások után melegedő - szauna 40-45 c-ra felmelegítve (nem szobatiszta gyermekek csak száraz pelusban mehetnek be higiéniai okokból!- A megértést köszönjük!)
- Aktív Oxigénes és UV lámpás fertőtlenítés
- Baba, család és gyermekbarát szolgáltatások (tágas pelenkázó, szoptatóhelység, etetési lehetőség)
- Szenzoros inetgrációt segítő játékokkal felszerelt, sós levegőjű játszóház, melynek használatát a klubtagsági díj tartalmazza
- Ingyenes Parkolás
- Előre megbeszélt időpontban INGYENES VÍZALATTI FOTÓZÁS - VIDEÓZÁS (digitális kamerával)

Áraink 2012 december 31-ig
KLUB TAGSÁGI DÍJ
A babaúszás szolgáltatás ára 2011 áprilistól:
- 12000 Ft - 4 egymást követő alkalom ára az adott hónapban (4 héten belül lejárandó).(1baba+1 kísérő a vízben, ) Ebben az árban benne van az, hogy az óra második felében (kb. 20-25 perc) bejöhet a másik szülő is a vízbe)
- 14000 Ft - 4 egymást követő alkalom ára az adott hónapban, amennyiben mindkét szülő végig bennt van a vízben. Ez a lehetőség csak kis létszámú csoportoknál áll fenn.
Az elmulasztott órákat pótolni lehet egy másik időpontban. Tehát ha van olyan hét amikor nem tudnak bármi okból jönni a csoportjukba (pl. sziombat 12 óra), akkor előre egyeztetve lesz olyan hét amikor 2-szer lehet jönni a héten. (szombat 12 óra és pl. a szerda 18 óra).
Egy hónapban egyszer a hónap utolsó vasárnapján (illetve, ha sok "pótlós" összegyűlik akkor kéthetente vasárnap) is vannak pótórák
Az egy alkalom ára, amennyiben nem szertnének klub tagsági bérletet venni: 4000 Ft/alkalom


BABAÚSZÁS FOGLALKOZÁSAINK 1 ÓRA IDŐTARTAMÚAK! - "Bemelegítés" (baba,masszázs torna - a babák kedve szerint akár a vízben is kb. 5-10 perc), Énekekkel-mondókákkal összekötött - élettani sajátosságokon alapuló "feladatsor" (kb. 30-35 perc), egyéni foglalkoztatás és játék (kb. 15-20 perc)

Éredklődésüket, jelentkezésüket e-mailen vagy telefonon (06 30540-8948) várjuk!
A személyes találkozásig sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!