jelenleg a ezt a lapot nézi: babaúszás.net -> programunk

ProgramunkBabaúszás PROGRAMUNKRÓL

Engedjék meg, hogy az alábbiakban megismertessük Klubunk tevékenységével, céljaival.

□ Elsődleges célunk, hogy a közös mozgás nyújtotta lehetőségeket kihasználva sok-sok boldog pillanatot töltsenek gyermekeikkel - már a fogantatás után is - vízben és szárazföldön egyaránt.

□ Valljuk, hogy minden gyermek egyéniség, egyéniségét hagyni kell kibontakozni. Foglalkozásaink alkalmával maximálisan erre törekszünk, természetesen a szülőkkel együttműködve.

□ További mozgatórugónk az egészségmegőrzés, egészségvédelem, a rendszeres mozgás megszerettetésével, valamint folyamatosan bővülő termék kínálatunkkal.

□ Helyszíneink kiválasztásánál elsődleges szempont a családbarát környezet megléte, ahol mindenki jól érezheti magát legkisebbektől a legnagyobbakig. Nem kell az éppen síró babánk-gyermekünk miatt rosszalló pillantásokkal találkoznunk.

Öltözőink pelenkázóasztalokkal felszereltek medencéknél nagy hangsúlyt fektetünk a babák és gyermek speciális igényeire. tesszük mindezt a helyi ántsz - szel együttműködve


A helyszínek és a velünk együtt működő szakemberek létszáma folyamatosan, igény szerint bővül.

A fentieken túl, hogy kedvezőbbé tegyük szolgáltatásainkat - folyamatosan bővül a szerződött egészségpénztári partnereink száma. Ezáltal a családoknak lehetőségük nyílik magán-egészségpénztári kereteken belül elszámolni a számunkra kifizetett összeget.

Vízi és szárazföldi foglalkozásainkat az egész család részére jó szívvel ajánljuk, a váradóságtól egészen a gyermekkorig.

VÁRUNK MINDENKIT NAGY SZERETETTEL!

HÄHNEL DIÁNA - HÄHNEL ANDRÁSTERHES BEÁTABELLÁNÉ H. ZSUZSANNA
BUDAPEST ÉS NYUGAT MAGYARORSZÁGSZEGED ÉS KÖRNYÉKEKELET-MAGYARORSZÁG